Op zoek naar vertalen?

vertalen
Vertaling copywriting voor al uw documenten Presence Group.
Read more about Machinevertaling met post-editing. Beëdigde vertaling van officiële documenten zoals akten, diplomas, getuigschriften?, Onze beëdigde vertalers vertalen tot in de puntjes, verklaren de vertaling als correct en volledig en voorzien het document van een persoonlijke stempel en handtekening.
Thema's' vertalen Shopify-helpcentrum. Shopify. Open Hoofdnavigatie. Homepage. Sluit Hoofdnavigatie. Facebook. Twitter. YouTube. Instagram. LinkedIn. Pinterest.
De tekst wijzigen. Ondersteuning voor thema's.' Toegankelijkheid voor thema's.' Menu's' en links. Sluiten tijdens vakanties. Zoeken in je winkel. Verzending en bezorging. Marketing en promoties. Deze pagina is afgedrukt op May 23, 2021. Ga voor de huidige versie naar. Hoewel Shopify-thema's' in het Engels zijn, hebben sommige thema's' meerdere taalopties. Deze thema's' bevatten vertalingen van alle tekstcontent in je onlinewinkel, zoals contactgegevens en winkelwagen en betaalinformatie. Voor thema's' met meerdere talen kun je eenvoudig de themataal wijzigen. Als je thema niet de gewenste taal heeft, kun je de vertalingen zelf maken. Je kunt één taal actief hebben voor je onlinewinkel. Als je thema een gratis thema van Shopify is, bevat je thema ook Spaanse vertalingen van je e-mailmeldingen. Een taal voor je thema kiezen. Je kunt een taal kiezen voor je gepubliceerde thema. Als het thema dat je wilt vertalen, niet is gepubliceerd, publiceer je thema voordat je deze stappen volgt.
Translator voor Outlook Office-ondersteuning.
Selecteer Bericht vertalen op het tabblad Start. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen. Het vertaalde bericht wordt weergegeven. Selecteer X boven aan het venster Vertalen om het venster te sluiten. Een bericht vertalen.
Vertalen en bewerken van literatuur Friese Taal Subsidies Regelingen Subsidies Provincie Fryslan.
Vertalen en bewerken van literatuur. Home Subsidies Subsidies Regelingen Friese Taal Vertalen en bewerken van literatuur. De regeling voor het vertalen van literatuur is open vanaf 22 februari 2021 tot en met 30 september 2021. De subsidie heeft als doel het vertalen van oorspronkelijke Friestalige fictie, non-fictie en toneelstukken te bevorderen.
vertalen Nederlands-Engels Woordenboek WordReference.com.
verkeerd vertalen, fout vertalen overg. The translator misinterpreted many sentences in the book. take liberties with sth v expr verbal expression: Phrase with special meaning functioning as verb-for example, put" their heads together, come" to an end." change text, content excessively tekst.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
public Taal arrow_drop_down. expand_more nederlands Nederlands swap_horiz expand_more engels Engels. search Vertalen cancel. Wisselen van taal. Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren.
vertalen Nederlands woordenboek Woorden.org.
vertalen in een andere taal overzetten. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website. Spreekwoorden Populair Sitemap Quotes Woordenboek Woord eindigt op Woord begint met Woord bevat Woordenboek Nieuwe woorden. Woorden.org 2021 Privacy Contact info TaalApp.:
Gesproken tekst vertalen Android Google Translate Help.
Android Computer iPhone en iPad. Geschreven woorden vertalen. Tekst in andere apps vertalen. Gesproken tekst vertalen. Een tweetalig gesprek vertalen. Webpagina's' en documenten vertalen. Vertalen via handgeschreven invoer of virtueel toetsenbord. Een transcript maken in Google Translate. English United Kingdom.
Vertalen via spraak of tekst in realtime met Skype Vertalen Skype.
Aanmelden Mijn Skype Mijn account. Skype online gebruiken. Nieuw bij Skype? Of je nu wilt vertalen van Engels naar Spaans, Engels naar Frans of via spraak of tekst in tientallen talen wilt communiceren, met Skype kun je dit allemaal in realtime doen en doorbreek je taalbarrières met je vrienden, familie, klanten en collega's.
Documenten vertalen in Word, Excel, OneNote en Outlook.
Vervolgens ga je in MS Word naar het tabblad Controleren Vertalen en maak de keuze om het document te vertalen naar de gewenste taal. Het is ook mogelijk om slechts een selectie van het document te vertalen naar een gewenste taal. Een woord of woordengroep afspelen. Als het document of een woordengroep vertaald is dan heb je de mogelijkheid om de vertaling terug te luisteren. Met de functie voorlezen bij het tabblad Controleren zal de tekst die is geschreven of vertaald is worden voorgelezen.

Contacteer ons